Over ons

Bij ADVIA zijn wij experts op het gebied van factoring en incasso. Ons doel is om uw liquiditeit te verhogen door middel van onze hoogwaardige service en deskundigheid. Advia is gespecialiseerd in factoring en incasso en levert daarmee een bijdrage aan het verhogen van uw liquiditeit.

Onze nadruk op klanttevredenheid betekent dat uw klanten dezelfde hoge standaard van service en deskundigheid ervaren als uw eigen bedrijf. Hierdoor kunt u zich gerust voelen dat uw zakelijke relaties in goede handen zijn bij ADVIA.

Financiering op maat nodig? Vraag hier een persoonlijk gesprek aan

Onze partners

1.

Doeltreffende kennis

Ons bedrijf biedt uitmuntende service en automatisering voor efficiënte afhandeling van financiële verkeer voor bedrijven van alle grootten, met focus op klantgerichtheid.

2.

Deskundigheid

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid bieden op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven met gespecialiseerde automatisering en klantbetrokkenheid voor efficiënte afhandeling van facturen.

3.

Efficiëntie

Wij bieden snelle service voor efficiënte afhandeling van facturen, met snelle respons en prioriteit voor efficiënte afhandeling van financiële verkeer voor onze klanten.

Directie

Youri van Veldhoven, de directeur van Advia, is een ambitieuze professional die altijd een stap extra zet om een goed resultaat te behalen. Met zijn opleiding in commerciële economie en ervaring in de financiële sector behoort Youri tot de nieuwe generatie professionals. Hij tracht altijd realistisch te zijn tegenover klanten en het team, om zo aan de juiste verwachtingen te voldoen.

Met zijn professionele, kritische houding kan hij een goed klankbord zijn voor u en/of uw afdeling betalingsverkeer.

Het team van Advia bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van factoring, incasso en legal. Bovendien beschikt over interne ICT medewerkers die verantwoordelijk zijn voor softwareontwikkeling en ICT-systemen.

Voor het hele team van Advia is positieve mond-tot-mondreclame belangrijk. Het team beseft dat tevreden klanten essentieel zijn voor de toekomst. Daarom staat bij Advia het leveren van service en kwaliteit voorop.