Efficiënt en deskundig

Services

Bevindt u zich in België? Neem dan contact op met ADVIA België

Legal

Legal heeft de juridische belangenbehartiging van de klant voorop staan. De expertise van Legal onderscheidt zich door heldere, praktijkgerichte juridische oplossingen die aansluiten bij de klantwens.

Factoring

Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering. Wij financieren 90% van de factuurwaarde inclusief BTW. De relatie met uw debiteur blijft zoals deze nu is. De overige 10% ontvangt u direct nadat de factuur is voldaan.

Incasso

U wilt een incasso bureau inschakelen omdat uw debiteur maar niet betaald? Draag uw vordering dan over aan de juristen van Advia, dat kost slechts 2 minuten.

Met ons zit je goed

Minnelijke en Juridische incasso

Indien nodig starten we na de minnelijke invordering ook een gerechtelijke procedure op. Onze in-house advocaten volgen uw dossier al van bij de opstart mee op.

Factoring

Met factoring kunt u een nieuwe vorm van debiteurenfinanciering gebruiken waarbij uw relatie met uw debiteuren behouden blijft. Dit is een populaire en nieuwe financieringsoptie in vergelijking met traditionele bancaire financiering.

Legal

Legal biedt gespecialiseerde juristen die verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van juridische problemen met een mensgerichte aanpak en zoekt naar passende oplossingen.